Warta

  • What to pay attention to when choosing an automatic CNC lathe in Russia

    Naon nengetan lamun milih hiji lathe CNC otomatis di Rusia

    A lathe CNC mangrupa alat mesin otomatis dilengkepan sistem kontrol program.Aspék naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih lathe CNC?Sarat prosés bagian utamana sarat tina ukuran struktur, rentang processing jeung akurasi bagian.Nurutkeun th...
    Maca deui
  • Don’t forget to add lubricating grease to the power head

    Ulah poho pikeun nambahkeun lubricating gajih kana sirah kakuatan

    Jenis umum tina huluna kakuatan dina parabot mesin CNC kaasup huluna kakuatan pangeboran, sirah kakuatan ngetok, sarta huluna kakuatan boring.Henteu paduli jinisna, strukturna kira-kira sami, sareng interior diputar ku kombinasi aci utama sareng bantalan.Bantalan kedah pinuh lu ...
    Maca deui
  • Introduction to the basic layout of CNC slant type lathes in 2022

    Bubuka kana tata perenah dasar CNC lathes tipe slant di 2022

    CNC lathe tipe slant mangrupa alat mesin otomatis kalawan precision tinggi jeung efisiensi tinggi.Dilengkepan turret multi-stasiun atawa turret kakuatan, alat mesin boga rupa-rupa kinerja processing, nu bisa ngolah silinder linier, silinder serong, busur sarta sagala rupa threads, alur, ...
    Maca deui
  • What should I pay attention to when using horizontal lathes in Southeast Asia?

    Naon anu kuring kedah perhatosan nalika nganggo mesin bubut horizontal di Asia Tenggara?

    Lathes horizontal bisa ngolah rupa-rupa workpieces kayaning shafts, cakram, sarta cingcin.Reaming, ngetok sareng knurling, jsb. Mesin bubut horisontal mangrupikeun jinis mesin bubut anu paling seueur dianggo, kira-kira 65% tina jumlah mesin bubut.Disebut mesin bubut horizontal sabab spindl maranéhanana ...
    Maca deui
  • What skills need to be mastered in the application of CNC drill machines in Russia?

    Kaahlian naon anu kedah dikuasai dina aplikasi mesin bor CNC di Rusia?

    Nalika clamping workpiece mesin pangeboran CNC, éta kudu clamped pageuh pikeun nyegah workpiece ti ngalayang kaluar sarta ngabalukarkeun kacilakaan.Saatos clamping geus réngsé, nengetan nyandak kaluar rengkuh Amrik jeung parabot adjustment sejen, ku kituna ulah kacilakaan disababkeun ku spindle nu ...
    Maca deui
  • How to solve the problem of cutting vibration in India?

    Kumaha carana ngajawab masalah motong Geter di India?

    Dina panggilingan CNC, Geter bisa dihasilkeun alatan keterbatasan parabot motong, Panyekel alat, parabot mesin, workpieces atanapi fixtures, nu bakal boga épék ngarugikeun tangtu kana akurasi machining, kualitas permukaan, sarta efisiensi machining.Pikeun ngurangan Geter motong, faktor patali ne ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan processing mutlak mesin pangeboran CNC di Turki

    Ngaliwatan kadali komputer, mesin bor CNC ngalakukeun positioning otomatis nurutkeun program tur otomatis ngaluyukeun kana jumlah feed pangalusna nurutkeun diaméter liang béda.mode processing Ieu mesin bor CNC loba dipaké dina sagala lapisan kahirupan, sarta obviou na ...
    Maca deui
  • Basic operation steps of BOSM CNC machine tools

    Léngkah operasi dasar tina alat mesin BOSM CNC

    Sarerea gaduh pamahaman anu saluyu ngeunaan alat mesin CNC, janten anjeun terang léngkah-léngkah operasi umum alat mesin BOSM CNC?Tong hariwang, ieu perkenalan singget kanggo sadayana.1. Ngédit sareng input program workpiece Sateuacan ngolah, téknologi pangolahan tina ...
    Maca deui
  • What are the requirements of the CNC drilling machine for the environment in South America?

    Naon sarat tina mesin pangeboran CNC pikeun lingkungan di Amérika Kidul?

    Kecepatan tinggi CNC pangeboran sareng mesin panggilingan mangrupikeun jinis mesin anu énggal.Éta leuwih efisien ti drills radial tradisional, boga kaluaran ongkos handap sarta operasi basajan ti mesin panggilingan biasa atawa puseur machining, jadi aya paménta hébat dina pasaran.Utamana pikeun tube shee ...
    Maca deui
  • Will conventional lathe machine be eliminated in Russia?

    Naha mesin lathe konvensional bakal ngaleungitkeun di Rusia?

    Kalayan popularitas mesin CNC, beuki seueur alat-alat otomatis muncul di pasar.Kiwari, loba parabot mesin konvensional di pabrik diganti ku mesin CNC tools.Many jalma speculate yén lathes konvensional bakal sagemblengna ngaleungitkeun dina mangsa nu bakal datang.Naha ieu tr...
    Maca deui
  • What is the difference between CNC vertical lathes and CNC milling machines?

    Naon nya éta selisih lathes nangtung CNC tur mesin panggilingan CNC?

    CNC lathes nangtung tur mesin panggilingan CNC ilahar dina machining modern, tapi loba jalma teu nyaho aranjeunna cukup, jadi naon nya éta selisih lathes nangtung CNC tur mesin panggilingan CNC?Editor bakal ngawanohkeun kalawan husus di antarana.Mesin panggilingan utamina ngarujuk kana mesin bubut anu anjeun ...
    Maca deui
  • Basic structure of CNC drilling machine for tube sheet

    Struktur dasar mesin pangeboran CNC pikeun lambaran tube

    Struktur mesin pangeboran CNC pikeun lambaran tube: 1. Alat mesin lambaran tube CNC mesin pangeboran adopts bentuk tabel ranjang dibereskeun jeung gantry movable.2. Alat mesin utamana diwangun ku ranjang, worktable, gantry, sirah kakuatan, sistem kontrol numeris, sistem cooling na o ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami