valves Industrial, Robot Gantina Manual Beroperasi

Di Cina, dimana biaya tenaga kerja naék sareng sumber daya manusa langka, robot parantos mimiti dianggo dina sagala rupa widang, sareng padamel anu ngagentos jalur manufaktur klep sareng robot ogé ditampi di seueur pabrik klep anu terkenal.
Pabrik klep anu terkenal di Dénmark kapangaruhan ku Covid-19, sareng karyawan henteu tiasa ngabéréskeun beban kerja sakumaha anu diperyogikeun ku waktos kerja anu terbatas. Ieu masihan konsumén gagasan ngagunakeun robot pikeun ngaganti operasi manual, sarta aplikasi tina garis produksi ieu geus dewasa di Cina sarta geus dipikawanoh ku konsumén.
Kami parantos ngararancang solusi pikeun ngolah awak klep gerbang.

vv1

Tilu mesin nyaéta:
CNC Tilu mesin péngkolan raray, pikeun ngawujudkeun péngkolan tilu rupa flange tina klep gerbang dina waktos anu sareng.
Mesin Pengeboran Tilu Sisi Horizontal, pikeun ngawujudkeun pangeboran dina tilu muka flange dina waktos anu sami.
Dua Sisi CNC Sealing Mesin Machining, pikeun ngawujudkeun processing simultaneous tina sudut 5 derajat jero awak klep.
Robot ngagantikeun produksi manual pikeun ngahemat biaya tanaga gawé. Dina waktu nu sarua, robot bisa ngahontal operasi 24-jam, merlukeun ngan hiji robot ngurus tilu mesin. Salaku tambahan, mode produksi jalur assembly otomatis tiasa ngahemat langkung seueur rohangan, ngajantenkeun perencanaan pabrik langkung kompak, sareng ngahémat biaya sumberdaya darat.

fvv2
vv3
vv4
vv5
vv6
vv7
vv8
vv9
vvv10
vvv111

waktos pos: Mar-16-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami