Pangeboran Lambaran Tube, Mesin Pangeboran sareng Penggilingan CNC kami parantos ningkatkeun efisiensi ku 200%

Metodeu ngolah tradisional lambaran tube merlukeun nyirian manual munggaran, lajeng nganggo bor radial ka bor hole.Many konsumén asing urang keur nyanghareupan masalah anu sarua,
efisiensi low, precision goréng, torsi pangeboran lemah lamun ngagunakeun panggilingan gantry.

n1

Upami éta lambaran tabung ukuran ageung langkung ti 2000mm, harga panggilingan gantry mahal pisan.
Dibandingkeun sareng palanggan Iran kami CNC Gantry Milling Machine, éta 3 kali langkung mahal tibatan mesin kami anu ukuranna sami.

n2

Mesin Pangeboran sareng Penggilingan CNC kami tiasa diolah dina sababaraha prosés sapertos panggilingan, boring, pangeboran, reaming, sareng ngetok. Dibandingkeun jeung bor radial processing tradisional saméméhna, efisiensi geus ngaronjat ku ampir 200% jeung kualitas geus ngaronjat ku 50%.

n3
n4

waktos pos: Mar-14-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami