Tentang Kami

logo

OTURN MACHINERY mangrupikeun pusat pamasaran & penjualan di luar negeri anu didirikeun ku pabrik grup kami. Anu Fokus kana R&D sareng pabrik kualitas luhur, efisiensi tinggi mesin tujuan khusus industri-khusus pikeun palanggan, kami ogé ngarancang larutan lini produksi pikeun palanggan ti 0 dugi ka 100. Pilih ayeuna metode pamrosésan anu paling éfisién pikeun konsumén, sareng alesan ngahemat biaya investasi peralatan sareng pulih biaya input tadi.
Industri utama anu kalibet dina mesin sareng lini produksi kami pikeun sababaraha klep industri, pipa pas, flange, bagian mesin konstruksi énergi, pengiriman, cetakan sareng industri sanés. Desain tim propésional pikeun Line Produksi Manufaktur Valve, ti ngawangun garis majelis casting janten jinis mesin pamrosésan klep industri, uji klep sareng las, urang sadayana gaduh pangalaman pasar anu pas sareng kasus.

Garis Produksi Klep ogé produk terkenal sareng populér urang anu dirancang ku tim profesional kami, ti ngawangun garis majelis casting dugi ka jinis mesin klep industri, uji klep sareng las, urang sadayana gaduh pangalaman pasar anu euyeub sareng kasus.

Solusi kapang Pikeun Alat Otomotif Sareng Rumah Tangga Sayogi Ku Kelompok Kami.

Éta parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng FAW-Volkswagen, SAIC-Volkswagen, Mercedes-Benz sareng Toyota, Foton, sareng AC AC.
Pikeun nyayogikeun palanggan kami ku pengadaan peralatan mandeg, bari janji bakal nyayogikeun harga anu paling pikaresepeun sareng jasa pra-penjualan & jasa purna jual profesional. Janten nasabahna salawasna masihan kami eupan balik anu saé kalayan réputaasi anu luhur.
Kasuksésan bisnis didasarkeun kana standar kualitas pangluhurna, puluhan taun pangalaman sareng solusi anu saé kalayan layanan anu pangsaéna, kami salawasna ngagaduhan solusi anu khusus sareng dipercaya ku béda pikeun palanggan.

Sajauh ieu kami parantos ngekspor ka langkung ti 50 nagara, sapertos Amérika Serikat, Kanada, Mexico, Jérman, Italia, Swédia, Rusia, Arab Saudi, Turki, Iran, India, Koréa Kidul, Maroko, Afrika Kidul, Thailand sareng sajabina.
Upami perusahaan anjeun kedah ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya, gabung sareng kami, solusi kami bakal janten pilihan anjeun anu pangsaéna.