Taros Kami

Ningbo Oturn Machines Co., Ltd.

Alamat

1204 # Gedong Haida, Jalan Tongji, Kacamatan Jiangbei, Ningbo, Cina.

Telepon

+ 86-136-6166-0678

Waktos damel

Senén-Jumaah: 8 enjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami