Wilujeng sumping di Oturn Mesin

Oturn Mesin mangrupikeun pusat pamasaran & penjualan di luar negeri anu diadegkeun ku pabrik grup urang. Anu Pokus kana R&D sareng pabrik kualitas luhur, mesin tujuan khusus industri-épisiensi tinggi pikeun palanggan, kami ogé ngarancang larutan lini produksi pikeun palanggan ti 0 dugi ka 100. ayeuna metoda ngolah pang éfisiénna pikeun konsumén, sareng alesan ngahemat biaya investasi peralatan sareng pulih biaya input sateuacanna

Industri utama anu kalibet dina mesin sareng lini produksi kami pikeun sababaraha klep industri, pas pipa, flange, bagian mesin konstruksi énergi, pengiriman, cetakan sareng industri sanés…

  • company
Three Face Turning Lathe

Tilu Nyanghareupan Bubut Bubut

Mesin kami sadayana tuang nganggo Huadian CNC Controller (atanapi Siemens, Fanuc), tiasa ngahontal hubungan dua kali ganda teras bérés pikeun ngolah liang-liang, Screw thread sareng Sphere.
Gantry Type CNC Drilling And Milling Machine

Gantry Tipe CNC Drilli ...

Mesin panggilingan Tipe Gantry CNC utamina dianggo pikeun bahan damel logam anu épisién sareng kandel dina kisaran anu épéktip. Mesinna dikawasa sacara digital kalayan operasi anu gampang. Éta tiasa ngahontal otomatis, presisi tinggi, multip
CNC Pipe Threading Lathe

Pipa CNC Threading Lathe

Pipa threading lathe dirancang pikeun nyumponan kabutuhan lapangan minyak, géologi, pertambangan, kimia, irigasi tatanén sareng industri drainase. Éta cocog pikeun ngolah sendi pipa, pipa bor
Center Drive lathe For Supporting Roller

Pusat Drive bubut Kanggo ...

Ganda-tungtung mesin bubut CNC lathe ganda-tungtung mangrupikeun mesin anu éfisién sareng presisi tinggi. Bahan gawe anu dijepit tiasa muterkeun bunderan luar, nyanghareupan tungtung sareng liang jero dina waktos anu sami.
Flat Type Lathe

Datar Tipe Lathe

Rangkaian lathes CNC ieu mangrupikeun jinis umum sareng standar mesin pengolahan logam otomatis, anu tiasa ngalakukeun semi-pagawean sareng pagawean bagian mékanis. Éta ngagaduhan ciri struktur anu dipercaya, opera anu merenah
CNC Vertical Machining Center

Machining nangtung nangtung ...

Pusat mesin OTURN didamel tina awak besi cor Mihanna kualitas luhur anu paling saé sareng pangrojong tulang rusuk pinuh, anu sapuluh kali langkung nyerep shock tibatan kawat waja biasa. Casting nganggo iga dina bagian jero pesawat parantos langkung
Gantry Type 5-axis Milling Machine

Gantry Type 5-axis Mil ...

Korsi rel kénca sareng katuhu dipisahkeun tina meja kerja, sareng jangkungna nutup tiasa disaluyukeun sacara bébas.
CNC Double Column Vertical Turret Lathe

CNC Ganda Kolom Vert ...

Éta tiasa ngadamel kasar sareng akurat ngarobah permukaan silinder internal sareng éksternal, permukaan kerucut, pesawat, sirah, grooving, severance, konstan lin ...

Balai Berita