Puseur Mesin nangtung vertikal

Bubuka:

Pusat mesin OTURN didamel tina awak besi cor Mihanna kualitas luhur anu paling saé sareng pangrojong tulang rusuk pinuh, anu sapuluh kali langkung nyerep shock tibatan kawat waja biasa. Casting nganggo iga dina bagian jero pesawat parantos langkung


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

Pusat mesin OTURN didamel tina awak besi cor Mihanna kualitas luhur anu paling saé sareng pangrojong tulang rusuk pinuh, anu sapuluh kali langkung nyerep shock tibatan kawat waja biasa. Casting nganggo iga dina bagian jero pesawat gaduh résistansi torsion anu luhur pisan sareng tahan shock super. Salaku tambahan, rohangan internal anu lega ngamungkinkeun operator pikeun gampang ngarobih alat sareng barang padamel. Kalayan struktur kaku anu luhur, éta nyiptakeun tapak suku leutik, tapi mesin presisi tinggi sareng multi baktéri.
Ou Teng nganggo mérek anu kawéntar kaku pisan sareng rel slide linier presisi. Téknologi prosés na sapertos manufaktur bantalan, kalayan teu aya ijin sareng ciri bantalan sadidinten. Gésér linier ngagaduhan konsumsi anu rendah, presisi tinggi, sareng kecepatan gerak gancang, dugi ka 48 méter per menit.
Mesinna dilengkepan lampu kerja kacaangan anu luhur, anu merenah pikeun operator pikeun ngamuat sareng ngabongkar barang damel sareng ngukur. Lampu damel ngagaduhan fungsi tahan lebu, tahan cai sareng ledakan-buktina.
Alat tukeur alat anu gancang, saderhana, dipercaya sareng umur panjang nyayogikeun bursa alat anu lancar sareng dipercaya. Desain alat tukeur alat anu unik, kamampuan milih alat dina posisi mana waé, tiasa gancang ngahontal ku parangkat lunak PLC.

Spésifikasi

Barang

Unit

V850

V1160

V1370

V1580

Rentang mesin

X sumbu perjalanan

mm

800

1100

1300

1500

Perjalanan sumbu Y

mm

550

600

700

800

Z sumbu perjalanan

mm

550

600

700

700

Jarak ti irung spindle kana meja kerja

mm

120-670

 120-720

120-820

Jarak ti tengah spindle ka permukaan trek tina kolom

mm

595

650

750

865

Meja kerja

Ukuran méja

mm

1000x550

1200x600

1400x700

1600x800

Beban maksimum workbench

kg

500

800

   

T-slot

mm

5x18x90

5x18x100

7x22x110

7x22x100

Spindle

Laju spindle

rpm

8000

6000

Torsi spindle

Nm

35 / 47.7

47/70

140/190

Taper spindle

 

BT-40

BT-50

Kakuatan spindle

KW

7.5

11

15

Lain

Diménsi

mm

2600x2500x2700

3200x2700x3000

4180x3050x3187

4580x3050x3187

Beurat mesin

T

5

6.5

10

15.5

 

Konfigurasi Detil

Panyabutan chip spiral ganda

Alat panyabutan chip spiral dobel, ditinju kana mesin panyabutan chip spiral dina kadua sisi mesin, tiasa sacara gampil ngirim chip beusi olahan ka luar mesin kalayan gancang, ngirangan limbah waktos anu henteu diolah kusabab ngaleupaskeun chip beusi .

1

Sadaya mesin nganggo pangukuran laser, tés motong, uji jangka panjang jangka panjang sareng pamariksaan ketat numutkeun standar VDI 3441, sahingga unggal sumbu ngagaduhan réabilitas anu hadé sareng posisi anu akurat, mastikeun akurasi mesin.

2

Alat ukur bunderan Renishaw digunakeun pikeun ngabenerkeun bunderan sareng akurasi geometri mesin, kukituna ngecék sareng mastikeun akurasi nangtung tina rohangan tilu diménsi.

3

Desain spindle tipe leungeun baju nyayogikeun spindle gear-driven atanapi spindle tipe sabuk 6000 / 4500rpm, sareng bantalan spindle pondok-hidep sacara efektif didukung ku lengan sareng casting sirah, janten tiasa pisan ningkatkeun kaku tina spindle. Motor spindle tiasa ningalikeun laju motong logam maksimum. Kalayan sistem pendinginan spindle, naékna suhu bantalan tiasa dikirangan pikeun manjangkeun umur spindle.

1
2

Bahan gawe

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami