Datar Tipe Lathe

Bubuka:

Rangkaian lathes CNC ieu mangrupikeun jinis umum sareng standar mesin pengolahan logam otomatis, anu tiasa ngalakukeun semi-pagawean sareng pagawean bagian mékanis. Éta ngagaduhan ciri struktur anu dipercaya, opera anu merenah


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

Rangkaian lathes CNC ieu mangrupikeun jinis umum sareng standar mesin pengolahan logam otomatis, anu tiasa ngalakukeun semi-pagawean sareng pagawean bagian mékanis. Éta ngagaduhan ciri struktur anu tiasa dipercaya, operasi anu merenah, ekonomis sareng praktis, sareng sanésna cocog pikeun ngarobah permukaan silinder jero sareng luar, permukaan kerucut sareng anu sanésna. Permukaan anu muterkeun, ngarobah sababaraha benang sapertos sistem métrik, modul sistem inci sareng bagian warp, sareng anu sanésna, anu mangrupakeun mesin mesin CNC anu biasa dianggo dina bidang mesin.

Spésifikasi

 

Modél

CK6150

CK6180

CK61100

CK61125

Pesanggrahan

Diaméter ayun maksimum dina ranjang

500mm

800mm

1000mm

1300mm

Panjang workpiece maksimum

2000mm

3000mm

Diaméter ayun maksimum tibatan gerbong

270mm

480mm

610mm

900mm

Lebar ranjang

400mm

600mm

755mm

1100mm

Spindle

Diaméterna Spindle bore

82mm

104mm

130mm

100mm

Kisaran speed spindle

80-1500rpm

10-800rpm

4-300rpm

10-300rpm

Kakuatan motor utama

7.5kW

15Kw

22Kw

30Kw

Wisata

Sumbu-X

270mm

420mm

520mm

700mm

Sumbu-z

1850mm

2750mm

2850mm

2850mm

Nyoco

Sumbu-X laju gancang

4m / mnt

Z-sumbu gancang gancang

6m / mnt

Buntut

Diaméterna leungeun baju buntut

f75

f120

f160

f220

Perjalanan leungeun baju buntut

150

250

300

Tapér buntut

MT5

MT6

MT8

Diménsi sareng Beurat

Diménsi (Panjang × Lebar × Jangkungna)

3700x2700 × 3200mm

5500x1950x1900mm

6500x2100x2100mm

6700x2550x2350mm

Beurat mesin

3.4T

6.1T

11.5T

22.6T

Gambar Detil

1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami