Pusat Drive bubut Kanggo Ngadukung Roller

Bubuka:

Ganda-tungtung mesin bubut CNC lathe ganda-tungtung mangrupikeun mesin anu éfisién sareng presisi tinggi. Bahan gawe anu dijepit tiasa muterkeun bunderan luar, nyanghareupan tungtung sareng liang jero dina waktos anu sami.


Detil Produk

Tanda Produk

Ganda-tungtung CNC bubut

Lathe CNC dua kali mangrupikeun mesin anu éfisién sareng presisi tinggi. Bahan gawe anu dijepit tiasa muterkeun bunderan luar, nyanghareupan tungtung sareng liang jero dina waktos anu sami. Efisiensi produksi langkung luhur tibatan prosés tradisional, sareng coaxiality sareng akurasi bagian anu diolah langkung saé.
Numutkeun kana pamundut nasabah, ngamuat sareng ngabongkar alat bantu sareng alat ngamuat sareng ngabongkar otomatis tiasa disayogikeun sacara acak. Diaméter clamping dibasajankeun φ5mm-φ250mm, sareng panjang pengolahanna dibasajankeun 140mm-3200mm ..

sdawd

Sabalikna dual-spindle lathe CNC

Alat mesin utamina dianggo pikeun ngahurungkeun aci pondok sareng bagian disk leutik.
Ngaliwatan transfer otomatis antara dua urutan hasil pangerjaan, mesin ngalengkepan pamrosésan liang jero, bunderan luar sareng kadua tungtung bagéanna masing-masing.
Mesinna tiasa dilengkepan ku manipulator, otomatis ngamuat sareng ngabongkar alat panyimpenan pikeun ngarengsekeun pamrosésan otomatis bagian. Khusus dikembangkeun pikeun pamrosésan aci pondok sareng bagian lempengan alit.

ferwfef

Ngadukung Solusi Mesin Roller

Roller dukungan mangrupikeun bagian penting tina "opat roda sareng hiji sabuk" dina buldoser crawler sareng excavator hidrolik.
Aya 4 spésifikasi rol buldoser sareng 7 spésifikasi roller excavator, numutkeun model anu aya, urang dibagi kana 3 kategori:

uikyjt
egfaf
fwafasf

Kisaran spésifikasi roller sareng mesin anu disarankeun

Diaméter luar roller

(∮A)

Panjang roller

Modél Mesin

Max.

Clamping diaméterna

Lebar headstock

30130

(Ngeunaan 2D)

SCK205S

∮175

175

∮139

Kosong 136

∮163

Kosong 137

∮188

Kosong 185

∮250

280

212

Kasar 234 (produk réngsé 225)

∮250

248

40340

Kasar 286 (produk réngsé 279)

Pikeun dimekarkeun

   

Diagram skéma roller ngadukung diolah ku mesin sapertos kieu

fwafsa

Mesin Perkenalan
SCK205S dobel-tungtung CNC lathe

fewfsfds

■ mesin ngadopsi 450 perenah ranjang condong, anu gaduh kaku na panyabutan chip anu merenah.
■ Kotak spindle ngahijikeun tilu komponén sistem spindle, fixting sareng clamping silinder, sareng struktur kompak sareng padamelan anu tiasa dipercaya. Perlengkapanana dipasang dina hidrolik. Diaméter clamping clamp dibagi kana dua blok.
■ jepitan nyaéta jenis collet. Nyaluyukeun cakar dipasang dina cuk elastis pikeun ngagentos bagian-bagian pamrosésan sareng ngarobih diaméter clamping. Anjeun ngan ukur kedah ngagentos cakar anu ngatur, anu gancang sareng merenah.
■ Sababaraha alat anu dibosankeun diperyogikeun dumasar kana bagian mesin. Pikeun ngahindarkeun gangguan pakakas, turret disesuaikan, sareng diameter puteran sirah cutter ageung. Dina raraga ngajantenkeun turret langkung kaku, jangkungna tengah batu bara nyaéta 125mm.
■ Mesinna dilengkepan sistem kontrol dual-kanal, sareng dua alatna tiasa dihubungkeun sareng spindle dina waktos anu sami atanapi misah pikeun ngarengsekeun pamrosésan anu sakaligus atanapi sekuen tina kadua tungtung bagéan éta.
■ Dina raraga nyumponan sarat anu béda pikeun palanggan anu béda, alat mesin ieu tiasa dilengkepan konsol kénca / katuhu pikeun konsumén pikeun milih.
■ Sedengkeun pikeun ngamuat sareng ngabongkar, ayeuna sacara manual dimuat sareng ngabongkar. Mertimbangkeun beurat beurat tina roda pendukung, jenis truss atanapi gabungan-tipe otomatis ngamuat sareng ngabongkar alat tiasa dilengkepan, tunduk kana rundingan sareng anu mésér.

Spésifikasi

Barang

Nami

Unit

Spésifikasi

Ngolahna

jengkol

Diaméterna ngarobah maksimum ranjang

mm

550

Φ600

Diaméter puteran maksimum awak ngageser

Φ350

Diaméterna clamping maksimum

Φ175

Φ250

Panjang pengolahan maksimum

Poros1000 ; Tabung : 400

 

Laju spindle

r / mnt

1000

600

Hileudan

Lebar bahan huluna

mm

175

280

Spindle clamping spésifikasi

130、139、166

Φ188、212、250

Diaméter liang Spindle

Φ175

Φ250

Jangkungna ti tengah spindle ka ground

1150

Tuangeun

Wisata

X1 / X2

150/150

Z1 / Z2

480/600

 

Digarap payun

X / Z

mm / r

0,001 ~ 6

Maju gancang

X / Z

m / mnt

16

Tulisan alat

Jalan drive

 

Serwing servo, ngonci hidrolik

Jumlah pakakas

Stasion

8

Péso éksternal ukuran pasagi

mm

□ 32 × 32

Diaméter bar boring

Φ50

Ukuran mesin (panjang × lebar × jangkungna)

mm

4920 × 1860 (1910) × 1900

Beurat mesin

Beurat bersih

Kg

6700

Beurat kotor

7700


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami