Pipa CNC Threading Lathe

Bubuka:

Pipa threading lathe dirancang pikeun nyumponan kabutuhan lapangan minyak, géologi, pertambangan, kimia, irigasi tatanén sareng industri drainase. Éta cocog pikeun ngolah sendi pipa, pipa bor


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

1. Lathe pipa CNC lathe ieu nembé dirarancang.
2. Tempat tidur didamel tina struktur témbok tilu lapis aslina, sareng témbok tukangna disusun sareng lamping 12 °. Lebar rel pituduh tina ranjang nyaéta 550mm. Éta super-audio dipareuman sareng presisi dibumi pikeun mastikeun akurasi sareng umur jasa mesin.
3. Unit spindle tipe gearbox integral, inverter dua-speed, stepless dina gear; motor anu utama nyaéta motor servo Beijing CTB spindle, anu henteu ngan ukur nyumponan sarat pikeun méja benang, tapi ogé ngahontal pemotongan anu épisién. Béda pisan tina lathe CNC anu parantos dirobih dumasar lathes biasa.
4. aplikasi tina quenching presisi grinding gir na bantalan kualitas luhur mastikeun yén mesin mesin anu saé.
5. headstock ngadopsi sistem pelumasan pendinginan sirkulasi éksternal, anu henteu ngan ukur ngirangan naékna suhu spindle, tapi ogé sacara efektif ngajaga headstock tetep beresih.
6. sumbu X sareng Z ngadopsi sekrup bola presisi tinggi drive langsung sareng sekrup lead struktur tegangan prestressed. Gantungan nut sumbu Z-sumbu mangrupikeun struktur casting anu teu integral. Rel pituduh dipasang sareng sabuk lemes YT. Lebar skateboard sadel ranjang nyaéta 300mm sareng panjangna 550mm. Sacara umum, ukuran mesin jenis ieu nyaéta 280 sareng 480mm, anu ningkatkeun ketepatan pituduh sareng katepatan tina alat mesin, sareng sacara efektif ningkatkeun umur jasa mesin.
7. Girang utama pakakas mesin didamel ku SMTCL; logam lambar pelindung dirancang sacara mandiri sareng didamel tina pelat waja tiis-digulung standar.

Spésifikasi

Barang

Unit

QLK1315B

QLK1320B

QLK1323B

QLK1328C

QLK1336C

QLK1345C

Max. Diaméterna awak awak

mm

630

1000

Max. Panjang bahan

mm

1000

1500

Max.turning diaméterna wadah alat

mm

350

615

Lebar Pesanggrahan

mm

550

755

Kisaran diameter benang pipa

mm

50-145

70-195

70-220

130--278

160-350

190-430

Spindle ngasuh

mm

150

205

230

280

360

445

Cekék hareup

mm

Tilu-rahang manual cuk Φ400

Tilu-rahang manual cuk Φ500

Manual opat rahang cuk Φ800

Deui sisi cakcak

mm

 

 

 

Laju spindle

r / mnt

20 ~ 180 /

180 ~ 700

18-460

16-350

12-300

10-200

(Hingga 300)

Kakuatan motor utama

kw

11

22

Lalampahan sumbu-X

mm

330

550

Lalampahan sumbu-Z

mm

850

1200

1250

Pusat spindle kana datum pamasangan Alat

mm

32

48

Ukuran bagian pakakas

mm

32x32

45x45

Alat

 

Panyekel alat listrik opat-posisi

Diaméterna leungeun baju buntut

mm

100

140

Perjalanan leungeun baju buntut

mm

250

300

Taper liang buntut

Mohs

5

6

Controller CNC

 

GSK980 TC3

GSK980TDI

Beurat mesin

Kg

4500

5000

10000

11000

15000

Diménsi

mm

3140 × 1600 × 1690

3390 × 1600 × 1690

4700x2155x2090

Modeu tiis

 

Édisi sirkulasi éksternal

Catu daya utama

Voltaseu

V

380

Rentang turun naek voltase

 

-10 ~ + 10

Frékuénsi

Hz

50 ± 2

Kapasitas total

KVA

25

32

Gambar Detil

fwfa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami