Pangeboran Gantry Type CNC sareng Mesin Penggilingan

Bubuka:

Mesin panggilingan Tipe Gantry CNC utamina dianggo pikeun bahan damel logam anu épisién sareng kandel dina kisaran anu épéktip. Mesinna dikawasa sacara digital kalayan operasi anu gampang. Éta tiasa ngahontal otomatis, presisi tinggi, multip


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

Mesin panggilingan Tipe Gantry CNC utamina dianggo pikeun bahan damel logam anu épisién sareng kandel dina kisaran anu épéktip. Mesinna dikawasa sacara digital kalayan operasi anu gampang. Éta tiasa ngahontal otomatisasi, presisi tinggi, sababaraha jinis, produksi masal.
Dina raraga minuhan kabutuhan pamrosésan pangguna anu béda, perusahaan kami parantos ngembangkeun sababaraha mesin. Salaku tambahan kana modél konvensional, éta ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan anu saleresna.
Mesin tiasa ngolah sababaraha prosés sapertos panggilingan, boring, pangeboran, ngetok kaku, reaming sareng countersinking. Sakabeh mesin ngadopsi struktur pigura gantry, anu ngagaduhan kaku sareng akurasi anu saé. Ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun pangguna pikeun méréskeun workpiece ageung.

1

Spésifikasi

Modél

BOSM-DS3030

BOSM-DS4040

BOSM-DS5050

BOSM-DS6060

Ukuran damel

panjang * lébar

3000 * 3000

4000 * 4000

5000 * 5000

6000 * 6000

Sirah pangeboran nangtung

Taper spindle

BT50

 

Diaméter pangeboran (mm)

φ96

 

Diaméterna ngetok (mm)

M36

 

Kecepatan Spindle (r / mnt)

30 ~ 3000/60 ~ 6000

 

Daya Motor Spindle (kw)

22/30/37

 

Irung Spindle Pikeun Jarak méja

Numutkeun yayasan

Ngulang Akurasi Posisikan (X / Y / Z)

X / Y / Z

± 0,01 / 1000mm

Sistem Kontrol

KND / GSK / SIEMENS

Alat Majalah

Alat majalah Okada kalayan 24 alat salaku opsional


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami