Tilu Nyanghareupan Bubut Bubut

Bubuka:

Mesin kami sadayana tuang nganggo Huadian CNC Controller (atanapi Siemens, Fanuc), tiasa ngahontal hubungan dua kali ganda teras bérés pikeun ngolah liang-liang, Screw thread sareng Sphere.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

(1) Mesin kami sadayana tuang nganggo Huadian CNC Controller (atanapi Siemens, Fanuc), tiasa ngahontal hubungan dua kali ganda teras bérés pikeun ngolah liang Bore, Screw thread sareng Sphere. CNC Controller ngagaduhan kasaluyuan anu saé, fungsi anu kuat sareng operasi anu gampang.

(2) Pitunjuk tabel Geser Pedoman nganggo beusi casting abu-abu kualitas tinggi, palung casting kasar, tempering sareng perlakuan sepuh ku tilu kali. Pinuh ngaleungitkeun résidu internal résidu, Permukaan cara pituduh nyoko kana super quenching audio sareng karasa na dugi ka HRC55. Ngaliwatan pengolahan coét presisi tinggi, pikeun mastikeun katepatan, kaku, stabilitas.

(3) Bagian transmisi ngadopsi sekrup bola presisi sareng interpolasi pikeun ngaleungitkeun celah, pikeun mastikeun drive mesin mantap.

(4) Kepala kakuatan dilengkepan parobahan tahap manual manual tilu tahap kalayan motor anu kuat, ngahontal kecepatan low tapi torsi tinggi, tiasa nahan beban motong beurat, ningkatkeun efisiensi ngolah.

(5) Parabot damel ngadopsi hidrolik clamping tekanan-otomatis, pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan intensitas tanaga gawé.

(6) mesin ngadopsi lubrication terpusat, pikeun mastikeun yén lubrication pinuh unggal bagian pindah teras ningkatkeun kahirupan jasa mesin.

Mesin CNC khusus pikeun klep utamina dianggo dina ngolah Klep, Awak pompa, bagian-bagian Otomatis, bagian mesin Konstruksi sareng sajabana. Éta tiasa dianggo pikeun seueur prosedur, contona, End face, Bunderan luar, Ujung payun, liang Batin, Grooving, Screw thread, Bore-hole sareng Sphere. Éta damel sareng Huadian CNC Controller (atanapi Siemens, GSK CNC Controller), Éta tiasa ngawujudkeun otomatisasi, presisi tinggi, multi ragam sareng produksi masal.

Spésifikasi

Rentang mesin

Daya sirah dia. (Mm)

φ400

Max. Panjang Mesin (mm)

Φ600

Maks. Mesin Dia. (Mm)

Φ460

Spindle

Spindle Center Hight (mm)

Φ385

Daya motor (kw)

5.5kw / 5.5KW / 5.5KW

Kecepatan spindle-Gear stepless (r / mnt)

110/140/190

Tuangeun

Gancang Pindah

(mm / mnt)

Sumbu-X

3000

Sumbu-z

3000

Wisata

X-axis / Z-axis (mm)

150/350

Controller CNC

GSK

980-TB3

Anu sanésna

Kakuatan

AC 380V / 50Hz

pelinciran

Pelumasan éléktronik

Ngepaskeun

Clamping hidrolik

Beurat (kg)

5300

Diménsi (mm)

3600x2300x2000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami