Mesin Panggilingan Gantry Tipe 5-sumbu

Bubuka:

Korsi rel kénca sareng katuhu dipisahkeun tina meja kerja, sareng jangkungna nutup tiasa disaluyukeun sacara bébas.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

1. Korsi rel kénca sareng katuhu dipisahkeun tina meja kerja, sareng jangkungna nutup tiasa disaluyukeun sacara bébas.
2. drive nut diadopsi, laju ngajalankeun dina arah drive tiasa ngahontal 20m / mnt.
3. Diadopsi THK Jepang speed tinggi, presisi tinggi sareng beurat-tugas pituduh linier, sareng sumbu Z ngadopsi opat panduan ukuran linier ukuranana ageung dina opat arah pikeun mastikeun pemotongan jumlah motong ageung, gancang, presisi tinggi, sareng super kaku, khususna cocog pikeun produk masal Sareng ngolah kapang anu presisi tinggi.
4. Diadopsi asli kelas tinggi lima sumbu sirah buatan Jerman atanapi Itali. Geter kasaimbangan dinamis anu handap pisan tiasa ngolah bahan damel kalayan bérés sareng presisi anu luhur pisan. Kepala ayun ganda presisi anu stabil sareng dipercaya tiasa nyumponan sarat pamrosésan bagian sumbu lima.
5. Diadopsi kualitas luhur-speed tinggi stainless steel tarik tiung, stabil jeung dipercaya.

Spésifikasi

 

Modél

Unit

VC5A2516G

VC5A3016G

VC5A3020G

Daérah damel

Lalampahan X / Y / Z

mm

1600 × 2500 × 800

1600 × 3180 × 800

1600 × 3180 × 1000

Sumbu puteran disada

gelar

± 110 °

Sumbu C muterkeun disada

gelar

± 270 °

Diménsi méja

mm

2500 × 1600

3000 × 1600

3000 × 2000

Kapasitas ngamuat méja

Kg

15.000

20.000

30.000

Max. karya potongan lebar

mm

2000

2400

max. gawe sapotong jangkungna

mm

1200

Jarak irung-to-méja spindle

mm

480-1280

280-1280

ATC

Kapasitas

posisi

20

Hileudan

Laju (maks.)

rpm

18000

Torsi spindle (maks.)

Nm.

90 (S1) / 120 (S6)

Torsi sirah A / C

Nm.

707/1250

Torsi clamping sirah A / C

Nm.

2000/4000

Gunung spindle

 

HSK A63

Laju

Laju nyoco sumbu X / Y / Z

mm / mnt

0 ~ 15000

Sumbu X / Y / Z gancang gancang

mm / mnt

20000

Kecepatan puteran sumbu A / C

rpm

30

Katepatan

Posisi X / Y / Z

mm

0,01

X / Y / Z pangulangan

mm

0,005

Posisi A / C

2

A / C kabalikan deui

2

Kapasitas Nyetir

Motor spindle

KW

55 / 67.5 (S6)

Motor nyetir sumbu X

KW

4.3

Sumbu motor nyetir Y

KW

4.3 × 2

Z sumbu nyetir motor kalayan marake

KW

5.2

Diménsi / Beurat

Diménsi

mm

5500 × 4000 × 4300

6200 × 4000 × 4300

6200 × 4400 × 4400

Beurat

t

30

36

40

Sasayogian tanaga

KW

62

Sistem kontrol

Siemens 828D 281


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami