CNC Kolom Ganda Kolom Vertical Turret Lathe

Bubuka:

Éta tiasa ngadamel kasar sareng akurat ngarobah permukaan silinder internal sareng éksternal, permukaan kerucut, pesawat, sirah, grooving, severance, konstan lin ...


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

1. mesin séri ieu cocog pikeun mesin di industri motor, turbin, aerospace, pertambangan ogé metalurgi, jsb.
2. Éta tiasa ngadamel kasar sareng akurat ngarobah permukaan silinder internal sareng éksternal, permukaan kerucut, pesawat, sirah, grooving, severance, motong linier konstan, motong thread, jsb.
3. Sistem kontrol CNC tina Siemens atanapi Fanuc tiasa sayogi.
4. méja kerja ngadopsi hidayah hidrostatik. Spindle nyaéta ngagunakeun bantalan NN30 (Kelas D) sareng tiasa ngarobah tepat, Kapasitas bantalan bantalan saé.
5. Gear case nyaéta ngagunakeun 40 Cr gear of gear grinding. Éta gaduh presisi tinggi sareng saeutik noise. Boh bagian hidrolik sareng alat-alat listrik dianggo produk mérek terkenal di Cina.
6. Cara pituduh palapis palastik tiasa dianggo. Oli pelumas terpusat nyayogikeun langkung merenah.
7. Téhnik pengecoran bubut nyaéta ngagunakeun téhnik pengecoran busa anu leungit (singgetan pikeun LFF) téhnik. Bagian tuang ngagaduhan kualitas anu saé.
8. Urang tiasa kolokasi sistem pendinginan, kabur tina sistem chip sareng tameng caket parabotan lengkep numutkeun kabutuhan konsumén.
9. Lathe shift shift stepless henteu ngan ukur fungsi péngkolan sapertos bubut umum, tapi ogé ngagaduhan fungsi motong linier sareng utas motong.

Spésifikasi

Spésifikasi

Unit

C5225

CQ5240

C5240B

C5250

CQ5263

Max. diaméterna ngarobah tina pos alat nangtung

mm

2500

4000

4000

5000

6300

Diaméter méja damel

mm

2250

3200/3600

3200/3600

4000/4500

4500/5700

Max. jangkungna karya-sapotong

mm

1600/2000

2000/2500

2000/2500

2000/2500

4000

Max. beurat wok-sapotong

t

10/20

10/20

32

30

50/80/120

Laju disada méja digawé

r / mnt

2 ~ 63

2 ~ 63

0,85 ~ 40

0,6 ~ 25,4

0,5 ~ 22

Léngkah tina rotasi méja damel

Lengkah

16

16

Stepless

Stepless

Stepless

Jumlah pakan pasang alat

mm / mnt

1 ~ 500

1 ~ 500

1 ~ 500

1 ~ 500

1 ~ 500

Léngkah pasang postingan alat

Lengkah

Stepless

Stepless

Stepless

Stepless

Stepless

Max torsi méja kerja

KN · m

63

63

63

63

100

Gerakan horizontal tina pos alat anu leres

mm

-15 ~ 1400

-15 ~ 2150

-15 ~ 2150

-15 ~ 2750

-50 ~ 3350

Gerakan nangtung tina tulisan pakakas katuhu

mm

1000/1250

1000/1250

1000/1250

1000/1250

2100

Gerakan horizontal tina tulisan pakakas kénca

mm

-15 ~ 1400

-15 ~ 2150

-15 ~ 2150

-15 ~ 2750

-50 ~ 3350

Gerakan nangtung tina tulisan pakakas kénca

mm

1000/1250

1000/1250

1000/1250

1000/1250

2100

Alat pasang ayun ayun

°

± 30

± 30

± 30

± 30

-15 ~ 30

Bilah alat

mm

40 × 50

40 × 50

40 × 50

40 × 50

80 × 80

Kakuatan motor utama

KW

55

55

55

75

110

Beurat (sakitar)

t

35

45

60

57

100

Diménsi (sakitar)

mm

5180 × 4560 × 4680

7300 × 5040 × 5720

7300 * 5040 * 5720

7600 × 5500 × 6430

13500 × 6500 × 7500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk