Mesin Panggilingan Gantry Kacepetan Tinggi

Bubuka:

Manual produk SG1614 parantos ngalaman prosés perakitan unik perusahaan sareng parantos nunjukkeun presisi tinggi, efisiensi tinggi sareng stabilitas tinggi di pasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

1. Manual produk
SG1614 parantos ngalaman prosés perakitan unik perusahaan sareng parantos nunjukkeun presisi tinggi, efisiensi tinggi sareng stabilitas tinggi di pasar.
Alat mesin anu pinunjul kagambar dina industri pembuatan kapang, industri manufaktur mobil, alat-alat médis presisi, industri aerospace sareng bidang sanés. Kalayan téknologi anu luhung sareng kinerja mesin anu saé, aranjeunna parantos kéngingkeun pujian anu saé sareng parantos didukung sareng dipastian ku palanggan énggal sareng anu lami. Sareng kapercayaan.

2. Perkenalan Katerangan
Kakuatan tinggi:
Struktur pesawat awak ngadopsi desain anu didukung sacara lengkep, sareng simulasi komputer
analisa struktur fisik dilaksanakeun pikeun bagian setrés konci. Dasar mesin
nanggung kakuatan 4000kgf sareng deformasina aya dina 0,01mm. Éta tiasa tahan pinuh ku
syarat kaku tina motong.
Kolomna ngadopsi struktur gantry terintegrasi sareng ngagedéan daérah pendukung pikeun mastikeun operasi spindle sareng vertikal gancang, anu tiasa ningkatkeun
kaku mesin sareng stabilitas kahirupan jasa. Dilengkepan spindle berkecepatan tinggi, éta tiasa sacara gampang minuhan sarat motong anu kaku tina waja paduan anu atos.
Precision tinggi:
Pitunjuk linier roller presisi kelas tinggi anu diimpor ti Jérman sareng Taiwan
sekrup bola dianggo pikeun mastikeun katepatan geometri sareng presisi posisi struktur umum, stabilitas sareng umur jasa.
Drive servo nganggo mérek kelas munggaran Jérman, anu langkung unggul tibatan pesaing di
tingkat anu sami dina hal torsi kaluaran sareng akurasi posisi anu tepat.
Kecepatan tinggi bawaan-di spindle sareng desain struktur anu wajar mastikeun pisan yén
spindle tiasa ngajaga operasi anu stabil sareng akurat salami kecepatan luhur kontinyu
operasi, sareng tiasa ngahontal épék ngolah presisi tinggi-na luhur nalika prosés motong.
efisiensi tinggi:
Laju operasi maksimum tilu sumbu pakakas mesin tiasa ngahontal 24m / mnt, sareng kecepatan motong tiasa ngahontal kisaran 0-10M / mnt, anu nyingkat waktos pamrosésan sareng ningkatkeun éfisiénsi damel. Spindle mastikeun kaluaran torsi tinggi
sareng akurasi sareng reliabilitas anu saé nalika operasi motong. Dina kaayaan motong-gancang, tugas-tugas mesin tiasa direngsekeun kalayan épisiénsi anu langkung saé.
Sistem komputasi gancang-gancang ngadukung fungsi prediksi program mesin kapasitas ageung, sareng tiasa ngaduga pitunjuk operasi 250-ruas pikeun mastikeun yén moal aya reureuh dina motong-gancang, anu tiasa ngahémat waktos transmisi sareng ningkatkeun efisiensi ngolah ku 20 %.

Spésifikasi

Barang

SG1190

SG1310

SG1614

SG2515

Lalampahan sumbu X (mm)

1100

1300

1600

2500

Lalampahan sumbu Y (mm)

900

1000

1400

1500

Z sumbu perjalanan (mm)

500

700

760

Area méja (panjang x lébar) (mm)

1100x900

1400x900

1700x1300

2700x1300

Jarak ti permukaan méja kana permukaan tungtung spindle (mm)

330-830

250-950

200-960

Lebar panto (mm)

1100

1410

1525

T-slot (mm)

5x18x175

7x22x185

8x22x150

Maks. Muatan (Kg)

1500

2000

4000

6000

Laju spindle

15000RPM (Langsung)

 Taper spindle

HSK-A63

 Kakuatan spindle (Kw)

11.7

20

ATC

24

Sistem kontrol

Siemens 828D

Ukuran mesin (mm)

3776x2279x2752

4031x2280x2752

4900x3152x3350

7460x4510x3600

Beurat mesin (T)

8

9.5

14

23

Konfigurasi

Standar

Pilihan

Sistem kontrol: Siemens 828D

Sistem kontrol: Mitsubishi M80A. FANUC 0i M.

Sistem pendinginan spindle

Diwangun dina spindle 20000rpm (HSK-A63)

Pneumatik. Sistem pelumasan

Spindle ring spray spray

Kandang pinuh ku tutup luhur

Méja puteran CNC (sumbu ka-4)

Lampu sinyal 3-warna, lampu digawé

Usik workpiece

Asesoris standar

Alat setter

Parabot jasa umum

Skimmer minyak

Conveyor chip Hélik

Skala linier

AC tina kabinet listrik

 

 

asfasf

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami