Puseur Mesin Horisontal CNC

Bubuka:

H mesin pusat mesin horisontal ngadopsi struktur ranjang T ngawangun internasional sacara maju, kolom gantry, struktur kotak gantung, kaku anu kuat.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

H mesin pusat mesin horisontal ngadopsi struktur ranjang T ngawangun sacara internasional anu maju sacara internasional, kolom gantry, struktur kotak gantung, kaku kaku, ingetan akurasi anu saé, cocog pikeun kabinet presisi.
Pikeun pamrosésan bagian, panggilingan multi-rupa, pangeboran, pangubahan ulang, pikaboseneun, ngetok, sareng sajabana tiasa dilakukeun dina hiji waktos clamping dina hiji waktos, mesin seueur dianggo dina mobil, angkot, aerospace, valves, mesin pertambangan, mesin tekstil , mesin plastik, kapal, tenaga listrik sareng bidang sanés ..

Spésifikasi

 

Barang

Unit

H63

H80

Meja kerja

Ukuran workbench (panjang × lebar)

mm

630 × 700

800 × 800

Indéks Workbench

°

1 ° × 360

Wangun Countertop

 

24 × M16 liang Threaded

Maksimum beban méja

kg

950

1500

Diaméter balikna maksimum méja kerja

mm

Φ1100

Φ1600

Wisata

Mindahkeun méja kénca sareng katuhu

(X sumbu)

mm

1050

1300

Headstock ngalir luhur jeung ka handap

(Sumbu Y)

mm

750

1000

Kolom maju sareng mundur

(Z sumbu)

mm

900

1000

Jarak ti garis tengah spindle ka permukaan méja

mm

120-870

120-1120

Jarak ti tungtung spindle ka tengah meja kerja

mm

130-1030

200-1200

Spindle

Nomer liang taper spindle

 

IS050 7:24

Laju spindle

rpm

6000

Kakuatan motor Spindle

Kw

15 / 18.5

Torsi kaluaran spindle

Nm

144/236

 

Alat sareng standar modél

 

MAS403 / BT50

Nyoco

Laju gancang gerak (X, Y, Z)

m / mnt

24

Laju tuang motong (X, Y, Z)

mm / mnt

1-20000

1-10000

Dahar kakuatan motor (X, Y, Z, B)

kW

4.0 / 7.0 / 7.0 / 1.6

7.0 / 7.0 / 7.0

Tuang kaluaran motor torsi

Nm

X 、 Z: 22; Y: 30; B8

30

ATC

Kapasitas majalah alat

PCS

24

24

Métode parobihan alat

 

Jenis panangan

Max. Ukuran pakakas

Parabot lengkep

mm

F110 × 300

Padeukeut tanpa alat

F200 × 300

Beurat alat

kg

18

Waktos parobihan Parabot

S

4,75

 

Anu sanésna

Tekanan hawa

kgf / cm2

4 ~ 6

Tekanan sistem hidrolik

kgf / cm2

65

Kapasitas tanki pelumas

L

1.8

Kapasitas tank minyak hidrolik

L

60

Kapasitas kotak tiis

L

Standar: 160

Aliran pompa tiis / sirah

l / mnt, m

Standar: 20L / mnt, 13m

Total kapasitas listrik

kVA

40

65

Beurat mesin

kg

12000

14000

 

Sistem CNC

 

Mistubishi M80B

Konfigurasi Utama

Mesin na utamina diwangun ku dasar, kolom, ngageser sadél, tabel indexing, méja bursa, headstock, pendinginan, pelumasan, sistem hidrolik, panutup pelindung lengkep sareng sistem kontrol numeris. Majalah pakakasna tiasa dilengkepan ku cakram atanapi jinis ranté.

1

Dasar

Dina raraga ningkatkeun performa anti-geter, ranjang mesin horizontal diusulkeun pikeun ngadopsi tata perenah ngawangun T anu terbalik kalayan résistansi geter anu pangsaéna di dunya, kalayan struktur anu ditutup bentuk kotak, sareng ranjang payunen sareng tukang nyaéta terpadu. Tempat kasur dilengkepan ku dua planét réferénsi instalasi gulung linier pikeun gerak méja sareng kolom. Mertimbangkeun genah ngaleupaskeun chip sareng kumpulan coolant, éta direncanakeun pikeun nyetél suling chip dina dua sisi ranjang.

2

Kolom

Kolom vertikal mesin horisontal direncanakeun pikeun ngadopsi dua kolom kolom struktur pigura simétris, sareng tulang rusuk annular bujur sareng transverse disusun dina rongga. Dina dua sisi kolom, aya permukaan gabungan pikeun pamasangan panduan gulung linier pikeun gerak pérak (permukaan rujukan pamasangan pituduh linier). Dina arah vertikal (arah Y) tina kolom, sajaba ti rel pituduh pikeun gerak sélulér, ogé aya sekrup bola sareng korsi gandeng motor antara dua rél pituduh anu ngadorong bantalan pikeun mindahkeun luhur sareng ka handap. Pelindung stainless steel gancang-speed dianggap dina dua sisi kolom. Pitunjuk rel sareng sekrup kalungguhan dipercaya sareng aman dijaga.

3

Méja Rotary

Meja kerja diposisikan sacara akurat sareng dikonci ku servo, sareng unit indéks minimum nyaéta 0,001 °

4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk