Mesin Jeung Téhnologi Anyar Pikeun Automobile Axle

Axles jeung roda dina kadua sisi undercarriage (pigura) sacara koléktif disebut as mobil, jeung as jeung kamampuhan nyetir umumna disebut as. Beda utama antara dua nyaéta naha aya drive di tengah as (as). Dina makalah ieu, as mobil sareng unit drive disebut as mobil, sareng kendaraan tanpa drive disebut as mobil pikeun nunjukkeun bédana.
Kalayan paningkatan paménta pikeun logistik sareng transportasi, kaunggulan as mobil, khususna gandeng sareng semi-trailer, dina transportasi profésional sareng operasi khusus janten langkung atra, sareng paménta pasar parantos ningkat sacara signifikan.
Téknologi ieu nganalisis prosés machining as, ngaharepkeun ngabantosan para nasabah milih mesin CNC anu langkung cocog.

grsd
fwq

Prosés produksi anyar tina mobil sakabéh as:

rfgsdf

Tina prosés produksi anyar, mesin panggilingan dipaké pikeun machining (as padet) atawa mesin boring dua sisi (poros kerung) tambah CNC lathe, panggilingan OP1 tradisional, OP2, OP3 urutan ngarobah, komo OP5 pangeboran sarta panggilingan Ieu bisa diganti. ku ganda-tungtung CNC lathe OP1.

Pikeun axles padet mana diaméter aci teu merlukeun quenching, kabéh eusi machining bisa réngsé dina hiji setelan, kaasup panggilingan alur konci na pangeboran liang radial. Pikeun axles kerung mana diaméter aci teu merlukeun quenching, standar clamping konversi otomatis bisa direalisasikeun dina alat mesin, sarta eusi machining bisa réngsé ku hiji alat mesin.

Milih ganda-tungtung as lathes CNC husus pikeun mesin nu axles nyata shortens jalur machining, sarta jenis sarta kuantitas parabot mesin dipilih ogé bakal ngurangan.

Kauntungan sareng fitur mesin pamilihan prosés énggal: 

1) Konsentrasi prosés, ngurangan waktu clamping workpiece, ngurangan waktu processing bantu, ngagunakeun téhnologi processing simultaneous dina duanana tungtung, efisiensi produksi nyata ningkat.
2) Hiji-waktos clamping, processing simultaneous dina duanana tungtung ngaronjatkeun akurasi machining na coaxiality of as.
3) Shorten prosés produksi, ngurangan elehan bagian dina situs produksi, ngaronjatkeun efisiensi pamakéan situs, sarta mantuan ngaronjatkeun organisasi jeung manajemen produksi.
4) Alatan pamakéan parabot processing efisiensi tinggi, éta bisa dilengkepan loading na unloading alat jeung alat panyimpen pikeun ngahontal produksi pinuh otomatis tur ngurangan biaya kuli.
5) workpiece ieu clamped dina posisi panengah, clamping kasebut dipercaya, sarta torsi diperlukeun pikeun motong tina alat mesin cukup, sarta jumlah badag péngkolan bisa dipigawé.
6) Alat mesin bisa dilengkepan alat deteksi otomatis, hususna keur as kerung, nu bisa mastikeun ketebalan seragam tina as sanggeus machining.
7) Pikeun axles kerung, nalika liang jero dina duanana tungtung OP1 sequencer rengse, customer tradisional bakal ngagunakeun hiji tungtung pikeun ngangkat clamp jeung tungtung séjén ngagunakeun tailstock ka tighten workpiece pikeun péngkolan, tapi ukuranana liang jero béda. Pikeun liang jero leutik, kaku tightening teu cukup, torsi tightening luhur teu cukup, sarta motong efisien teu bisa réngsé.
Pikeun lathe ganda-beungeut anyar, as kerung, nalika liang jero dina duanana tungtung kandaraan rengse, mesin otomatis pindah mode clamping: dua tungtung dipaké pikeun tighten workpiece, sarta drive tengah floats workpiece nu. pikeun ngirimkeun torsi.
8) The headstock kalawan diwangun-di workpiece clamping hidrolik bisa dipindahkeun dina arah Z tina mesin. Konsumén bisa nahan posisi dina tube pasagi tengah (tube buleud), posisi plat handap sarta posisi diaméterna aci as sakumaha diperlukeun.

kacindekan:
Dina panempoan kaayaan di luhur, pamakéan lathes CNC ganda-tungtung kana mesin axles mobil boga kaunggulan signifikan leuwih prosés tradisional. Ieu mangrupikeun téknologi manufaktur canggih anu tiasa ngagentos alat mesin tradisional dina hal prosés produksi sareng struktur mesin.

fqwsax
kukuyg

waktos pos: Mar-15-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami