5-poros Machining Center

Bubuka:

Lima sumbu pusat mesin vertikal sakaligus, anu sareng struktur bentuk C stabil, spindle motor-speed tinggi standar, drive langsung CNC turn-table sareng perpustakaan alat servo, tiasa ngahontal pro-speed tinggi sareng presisi tinggi


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

Lima sumbu pusat mesin vertikal sakaligus, anu sareng struktur bentuk C stabil, spindle motor-speed tinggi standar, drive langsung CNC péngkolan-méja sareng perpustakaan alat servo, tiasa ngahontal kagancangan sareng pengolahan presisi tinggi bagian-bagian kompléks. Hal ieu loba dipaké dina pembuatan motor wahana listrik, girboks, mesin, cetakan, robot, alat médis sareng produk sanés.
Spindle bermotor: BT40 / HSK A63 laju 12000/1 8000 RPM
Torsi 70N.m
Sumbu SM: Ganda Muter Langsung Ngabuburit-Méja, Maksimum Maksimum 500 kgs
Sistem CNC: Siemens SINUMERIK 840D (Lima Sumbu Patalina) 1
828D (Patalina Sumbu Opat)

Spésifikasi

 

Barang

Nami

Spésifikasi

Unit

Muter-méja

Diaméter ngarobah-méja

Φ630

mm

Max beban horizontal

500

Kg

Max beban nangtung

300

 

T-alur (nomer × lébar)

8 × 14H8

Unit × mm

Sudut ayun sumbu B

-35 ° ~ + 110 °

°

Rentang Mesin

Sumbu X perjalanan Max

600

mm

Sumbu Y perjalanan Max

450

mm

Z-sumbu perjalanan Max

400

mm

Jarak ti tungtung tungtung spindle kana méja damel

Max

550

mm

Min

150

mm

Spindle

Liang kerucut (7:24)

BT40

 

Dipeunteun laju

3000

rpm

Speed ​​Max

12000

Torsi kaluaran spindle bermotor (S1 / S6)

70/95

Nm

Kaluaran kaluaran spindle bermotor (S1 / S6)

11/15

Kw

Sumbu koordinat

Gerak gancang

Sumbu-X

36

m / mnt

Sumbu-Y

36

Sumbu-z

36

Laju méja ngarobah-méja

Sumbu-B

80

rpm

Sumbu-C

80

Daya motor motor (X / Y / Z)

2.3 / 2.3 / 2.3

Kw

Alat lirary

Jenis

Jenis Cakram

 

Metode Pilihan alat

Pilihan jarak dua arah

 

Kapasitas libérasi alat

24

T

Panjang alat Max

300

mm

Beurat alat Max

8

kg

Diaméter Max alat libérér

Parabot lengkep

Φ80

mm

Alat kosong padeukeut

20120

mm

Waktos switch Alat

1.8

s

Alat

Panyekel alat

MAS403 BT40

 

Jinis pin

MAS403 BT40- |

 

Katepatan

Standar palaksanaan

GB / T20957.4 (ISO10791-4)

 

Akurasi posisi

X-axis / Y-axis / Z-axis

0,010 / 0,010 / 0,010

mm

Sumbu-B / sumbu-C

14 "/ 14"

 

Akurasi posisi anu diulang

X-axis / Y-axis / Z-axis

0,010 / 0,008 / 0,008

mm

Sumbu-B / sumbu-C

8 "/ 8"

 

Beurat

6000

kg

Kapasitas

45

KVA

Diménsi (Panjang × Lebar × Jangkungna)

2400 × 3500 × 2850

mm

Konfigurasi Detil

BT40 / HSKA63 spindle bermotor, presisi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, réspon dinamis tinggi, ningkatkeun pisan efisiensi ngolah sareng akurasi, ngirangan noise mesin sareng geter.

1

SM dual-axis drive langsung CNC turn-table, built-in motor kalayan torsi ageung, presisi tinggi, réspon dinamis tinggi, ningkatkeun kinerja sareng panerapan alat-alat mesin.

2

Téknologi parobihan alat sinkron hidrolik sadar kana kontrol anu terkoordinasi perpustakaan alat servo sareng stasiun hidrolik servo. Waktos saklar alat tiasa ngahontal1.2s

3

Dilengkepan presisi kecepatan tinggi sekrup, pituduh roller, pikeun mastikeun kaku sareng akurasi alat mesin.

4

Arsitéktur hardware anu kuat sareng algoritma kontrol calakan SINUMERIK840D sl, dibantuan ku nyetir sareng téknologi motor anu hadé, ngaktipkeun prosés pamrosésan pikeun ngagaduhan kinerja dinamis anu luhur pisan sareng akurasi

5

Bahan gawe

1
2
3
VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100
5
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk