Puseur Ngaktipkeun CNC

Bubuka:

HT6M CNC lathe mangrupikeun patalina tilu-sumbu, alat mesin CNC lengkep ditutup-loop. Tata mesin terintegrasi mesin-listrik-hidrolik ngadopsi panutup pelindung anu lengkep, panto muka kénca, sareng méja operasi nyaéta


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Mesin

HT6M CNC lathe mangrupikeun patalina tilu-sumbu, alat mesin CNC lengkep ditutup-loop. Tata mesin terpadu mesin-listrik-hidrolik ngadopsi panutup pelindung anu lengkep, panto muka kénca, sareng méja operasi perenahna di tungtung katuhu tutup pelindung anu tetep, sareng desain ayunan ergonomis ngajantenkeun operasi langkung merenah. Masing-masing poros pakan servo ngadopsi sekrup bola jempé gancang-gancang, gandeng elastis langsung dihubungkeun, gancang gerak gancang, noise rendah, akurasi posisi tinggi sareng akurasi posisi anu diulang; motor servo dilengkepan énkoder nilai mutlak, teu aya kasalahan kumulatif, teu aya mémori, Henteu kedah milarian titik rujukan, inpormasi posisi moal leungit saatos listrikna pareum. Alat mesin ngagaduhan fungsi anu kuat, presisi tinggi, perenah anu wajar, penampilan anu saé, operasi anu gampang sareng perawatan anu merenah.

Spésifikasi

Spésifikasi

Unit

HT2M

HT3M

HT5M

HT6M

Sirah spindle

Jenis

A2-5

FL 140 h5 / A2-6

FL 170 h5

Kecepatan maksimum spindle

rpm

5000

4500

4000

Kakuatan spindle

kW

5.5-7.5

7.5-11

11-15

15-18.5

Diaméter Chuck

mm

165

210

250

Spindle ngasuh

mm

52

74

87

Diaméterna hareupeun

mm

80

100

130

Pelumasan bantalan spindle

/

Gajih

Pelumasan gerak linier

/

Minyak

Kisaran laju

rpm

5-5000

5-4500

5-4000

Daérah damel

Ayun maksimum dina ranjang

mm

520

558

576

670

Diaméterna motong maksimum

mm

260

318

348

400

Panjang motong maksimum

mm

200

300

500

550

Perjalanan sumbu-Z

mm

250

380

525

600

Perjalanan sumbu-X

mm

150

180

225

267

Sekrup bola

X / Z sumbu bola sekrup DxP

mm

32 x 10

40x10

Tuangeun

Lintasan gancang Z

m / mnt

30

Lintasan gancang X

m / mnt

30

Lintasan gancang C

m / mnt

100

Daya kakuatan sumbu

Dahareun kakuatan X / Z

N

3200

4500

7500

Sumbu Qty.

 

3

Ngukur sistem

Sistem ukur sumbu X / Z

 

Énkoder mutlak

(X / Z); VDI / DGQ 3441 Posisi

mm

0,006 / 0,006

0,008 / 0,008

0,008 / 0,01

(X / Z); VDI / DGQ 3441 Repeatability

mm

0,004 / 0,004

0,004 / 0,005

0,005 / 0,008

Parabot Hirup

Alat Qty.

-

12

Jinis disk Turret

-

VDI30

BMT55

Kantétan alat

mm

□ 20 Ø25

□ 25 Ø40

Max. Laju alat anu disetir

rpm

3000

Max. torsi tina alat disetir

Nm

27

45

Spésifikasi listrik

Voltaseu

V

380 ± 10%

Frékuénsi

Hz

50 ± 1%

Max. kakuatan dipasang

KVA

20

25

35

Sekering panyalindungan bohong 400v

A

63

Unit hidrolik

Max. tekanan kerja

palang

35

50

Kapasitas embung

l

20

35

Aliran pompa

Abdi / mnt

24

Sistem coolant

Kapasitas sareng bak

l

100

150

180

Pangiriman pompa

l / mnt

30

Tekanan pompa

palang

5

Tingkat noise

Kirang ti

dB (A)

≤80

Sistem kontrol

Kontroller

 

FANUC 0i-TF plus

Beurat bersih

kg

2800

3500

4000

5500

Sudut miring, Bahan

°

45 °, HT300


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami